Štamparija Nina Print nudi širok asortiman proizvoda za uređenje enterijera doma ili poslovnog prostora, uključujući:

  • Slike na platnu: visokokvalitetne štampane slike na originalnom slikarskom "canvas" platnu, koje se postavljaju i zatežu na drveni "blind ram" debljine 2cm, čime dobijaju 3D efekat. Slike su dostupne u različitim temama i stilovima, a mogu se personalizovati po želji kupca u smislu dimenzija i motiva.

  • Moderne slike: najkvalitetnije štampane slike na platnu u visokoj rezoluciji, koje su idealne za osveženje i prefinjenost u svakom enterijeru. Takođe, Nina Print pruža mogućnost da klijenti pošalju svoju omiljenu fotografiju, koju će Nina Print štampati na platnu i napraviti umetničko delo po meri.

  • Reprodukcije slika na platnu poznatih umetnika: štampane reprodukcije slika na platnu poznatih svetskih umetnika, koje su pažljivo pripremljene i štampane na kvalitetnom platnu, tako da klijenti mogu uživati u predivnim detaljima i bojama umetničkih dela u udobnosti svog doma ili kancelarije.

  • Verski motivi: slike na platnu koje se odnose na religijske motive i teme, poput krstova, ikona i drugih duhovnih simbola.

  • Zidni dekor: širok izbor dekorativnih elemenata koji će učiniti svaki zid življim i zanimljivijim. U ponudi su dekorativne trake, ukrasni zidni paneli, tapete i drugi ukrasni elementi.

  • Foto tapete: visokokvalitetne foto tapete koje mogu pretvoriti bilo koji zid u spektakularni prizor. Nina Print nudi širok izbor motiva i dizajna, a klijenti takođe mogu poslati svoju fotografiju i napraviti personalizovanu foto tapetu.

  • Nalepnice za vrata: štampane nalepnice koje će svakom vratima dati novi život. Mogu se personalizovati po želji klijenta u smislu dimenzija i motiva.

Sve proizvode Nina Print nudi po najvišim standardima kvaliteta, sa posebnom pažnjom na želje i potrebe svojih klijenata.

Isto tako, izdvajamo se brzim rokom isporuke - danas se dogovorimo, slike već sutra šaljemo. Verujemo da će vas naša predanost i ljubav prema ovom poslu oduševiti, i da ćete se vratiti kod nas svaki put kada budete želeli da ulepšate svoj dom.