Dobrodošli u našu online prodavnicu, gde nudimo širok izbor štampanih slika na platnu, foto tapeta i nalepnica za vrata. Sve naše slike su visokog kvaliteta, a naša foto tapeta i nalepnice za vrata će učiniti vaš dom još lepšim i jedinstvenijim.

Postoje mnogi stilovi u uređenju enterijera, a neki od najpopularnijih su:

 1. Klasični stil: Ovaj stil se fokusira na eleganciju i raskoš, s težnjom ka simetriji i harmoniji. Uključuje skladne kombinacije tekstura i boja, kao i klasične elemente poput velikih kristalnih luster i bogato ukrašenih tapeta.

 2. Moderni stil: Ovaj stil karakteriše jednostavnost, minimalizam i funkcionalnost. Naglašava se upotreba prirodnih materijala, čistih linija i neutralnih boja. Uključuje i mnogo prostora za prirodnu svetlost.

 3. Rustični stil: Ovaj stil je inspirisan prirodom, sa naglaskom na drvenim materijalima, kamenom i teksturama koje podsećaju na prirodu. Naglašava se prijatnost i toplina, a može se kombinovati sa detaljima poput starinskih predmeta ili tkanina sa printovima.

 4. Skandinavski stil: Ovaj stil potiče iz Skandinavije i fokusira se na minimalistički i funkcionalan pristup. Uključuje svetle, neutralne boje i materijale poput drveta i kože, sa naglaskom na prirodnu svetlost i minimalne dekorativne elemente.

 5. Boho stil: Ovaj stil karakteriše opušten, nekonvencionalan pristup sa mnoštvom boja, tekstura i uzoraka. Uključuje mešavinu različitih materijala poput tkanina, juta i kože, kao i predmeta koje su putnici doneli sa sobom kao suvenire.

 6. Art Deco stil: Ovaj stil karakteriše raskoš i luksuz, sa upotrebom glamuroznih materijala poput zlata, mramora i svile. Naglašava se geometrijskih oblika i skulpturalnih detalja.

KLASIČNI STIL

Ako tražite klasičan stil u uređenju enterijera, onda je vaš izbor sjajan. Klasični stil karakteriše elegancija, raskoš i sofisticiranost, sa naglaskom na skladnim kombinacijama boja i tekstura. U ovom stilu dominiraju drveni materijali, duboke i bogate boje, teški zavese i tapete.

Jedan od načina da se postigne klasični stil u enterijeru je korišćenjem štampanih slika na platnu. Odaberite slike sa klasičnim motivima poput portreta, pejzaža ili skulptura u okvirima koji se uklapaju u vaš prostor. Ove slike će dodati eleganciju i raskoš vašem prostoru, posebno ako ih postavite na zidove sa bogatim tapetama ili tamnim nijansama boja.

Foto tapete takođe mogu dodati klasični izgled vašem prostoru. Odaberite tapete sa klasičnim motivima poput cvetnih uzoraka, ornamentalnih detalja ili pejzaža. Ove tapete će učiniti da vaš prostor izgleda raskošno i elegantno, a takođe mogu biti i odličan fokusni element u sobi.

Nalepnice za vrata su još jedan način da se postigne klasični stil u vašem domu. Odaberite nalepnice sa motivima poput klasičnih vrata, ornamenta ili dezena. Ove nalepnice će dodati sofisticiranost vašim vratima, a takođe i stvoriti iluziju klasičnog izgleda enterijera.

Ukratko, klasični stil u uređenju enterijera karakteriše elegancija, raskoš i skladne kombinacije boja i tekstura. Korišćenjem štampanih slika na platnu, foto tapeta i nalepnica za vrata možete postići ovaj stil u vašem prostoru. Odaberite slike, tapete i nalepnice sa klasičnim motivima i ornamentima kako biste stvorili elegantan i raskošan enterijer koji će uvek izgledati moderno i stilski.


MODERNI STIL

Dobrodošli u našu online prodavnicu, gde nudimo širok izbor štampanih slika na platnu, foto tapeta i nalepnica za vrata. Sve naše slike su visokog kvaliteta, a naša foto tapeta i nalepnice za vrata će učiniti vaš dom još lepšim i jedinstvenijim.

Ako tražite moderni stil u uređenju enterijera, onda ste na pravom mestu. Moderni stil karakteriše minimalizam, jednostavnost i čiste linije, sa naglaskom na funkcionalnosti i praktičnosti. Ovaj stil koristi neutralne boje kao što su bela, siva i crna, a drveni i metalni materijali se često koriste.

Jedan od načina da se postigne moderni stil u enterijeru je korišćenjem štampanih slika na platnu. Odaberite slike sa modernim motivima poput apstraktnih oblika, geometrijskih figura ili fotografija gradskih pejzaža u velikim dimenzijama. Ove slike će dodati dinamiku i svežinu vašem prostoru, posebno ako ih postavite na zidove u kontrastnim bojama.

Foto tapete su takođe sjajan način da se postigne moderni izgled vašeg prostora. Odaberite tapete sa minimalističkim motivima poput pruga, trouglova ili jednobojnih tapeta u neutralnim nijansama. Ove tapete će stvoriti iluziju čistog i otvorenog prostora, a takođe mogu biti i odličan fokusni element u sobi.

Nalepnice za vrata su još jedan način da se postigne moderan stil u vašem domu. Odaberite nalepnice sa modernim motivima poput apstraktnih oblika, linija ili fotografija prirode. Ove nalepnice će dodati savremeni izgled vašim vratima, a takođe i stvoriti iluziju prostora koji teče bez prepreka.

Ukratko, moderni stil u uređenju enterijera karakteriše minimalizam, jednostavnost i čiste linije. Korišćenjem štampanih slika na platnu, foto tapeta i nalepnica za vrata možete postići taj stil u vašem prostoru. Odaberite slike, tapete i nalepnice sa modernim motivima i minimalističkim dizajnom kako biste stvorili otvoren i funkcionalan prostor koji će uvek izgledati sveže i savremeno.


RUSTIČNI STIL

Ako tražite rustični stil u uređenju enterijera, onda ste na pravom mestu. Rustični stil karakteriše prirodni izgled i naglašava prirodne elemente, kao što su drvo, kamen i kovanje. Ovaj stil koristi zemljane boje, poput smeđe, zelene i crvene, a teksture se često koriste kako bi se dodalo toplinu i udobnost u prostor.

Jedan od načina da se postigne rustični stil u enterijeru je korišćenjem štampanih slika na platnu. Odaberite slike sa prirodnim motivima poput drveća, planina i jezera. Ove slike će dodati prirodnu lepotu i toplinu vašem prostoru, posebno ako ih postavite na zidove u drvenim ramovima.

Foto tapete sa rustičnim motivima su takođe sjajan način da se postigne rustični izgled vašeg prostora. Odaberite tapete sa prirodnim motivima poput drveta, kamenja ili pejzaža prirode. Ove tapete će dodati prirodni izgled vašem prostoru i stvoriti iluziju da ste u prirodi.

Nalepnice za vrata sa rustičnim motivima su još jedan način da se postigne rustični stil u vašem domu. Odaberite nalepnice sa motivima poput drveta, kamenja ili listova. Ove nalepnice će dodati prirodni izgled vašim vratima i stvoriti atmosferu topline i udobnosti.

Ukratko, rustični stil u uređenju enterijera karakteriše prirodni izgled i naglašava prirodne elemente, kao što su drvo, kamen i kovanje. Korišćenjem štampanih slika na platnu, foto tapeta i nalepnica za vrata možete postići taj stil u vašem prostoru. Odaberite slike, tapete i nalepnice sa prirodnim motivima kako biste stvorili toplinu i udobnost u vašem domu. Postavite ih u drvene okvire i uživajte u prirodnoj lepoti koju donose u vaš prostor.


SKANDINAVSKI STIL

Ako tražite minimalistički i funkcionalan stil u uređenju enterijera, onda je skandinavski stil pravi izbor za vas. Skandinavski stil karakteriše minimalistički izgled, upotreba prirodnih materijala i zemljanih tonova. Ovaj stil naglašava funkcionalnost i jednostavnost, ali u isto vreme ima topao i ugodan izgled.

Jedan od načina da se postigne skandinavski stil u uređenju enterijera je korišćenjem štampanih slika na platnu. Odaberite slike sa minimalističkim i jednostavnim motivima, poput geometrijskih oblika, crno-belih pejzaža i apstraktnih slika. Ove slike će dodati minimalistički izgled vašem prostoru, dok će zemljani tonovi uneti toplinu i ugodnost.

Foto tapete sa minimalističkim motivima su takođe sjajan način da se postigne skandinavski izgled vašeg prostora. Odaberite tapete sa jednostavnim i geometrijskim motivima, poput linija ili krugova. Ove tapete će dodati minimalistički izgled vašem prostoru i stvoriti iluziju veće prostranosti.

Nalepnice za vrata sa minimalističkim motivima su još jedan način da se postigne skandinavski stil u vašem domu. Odaberite nalepnice sa jednostavnim i geometrijskim motivima, poput linija ili krugova. Ove nalepnice će dodati minimalistički izgled vašim vratima i stvoriti atmosferu jednostavnosti i funkcionalnosti.

Ukratko, skandinavski stil u uređenju enterijera karakteriše minimalistički izgled, upotreba prirodnih materijala i zemljanih tonova. Korišćenjem štampanih slika na platnu, foto tapeta i nalepnica za vrata možete postići taj stil u vašem prostoru. Odaberite slike, tapete i nalepnice sa minimalističkim motivima kako biste stvorili jednostavan i funkcionalan izgled. Unesite toplinu i ugodnost u svoj dom upotrebom zemljanih tonova i prirodnih materijala.


BOHO STIL

Boho stil uređenja enterijera, skraćeno od "Bohemian", je neformalni stil koji naglašava opuštenost i individualnost. Karakteriše ga kombinovanje različitih boja, uzoraka i tekstura kako bi se postigao jedinstveni izgled. U nastavku vam dajemo par saveta kako da stvorite boho stil u svom domu pomoću naših proizvoda:

 1. Štampane slike na platnu: Odaberite slike sa prirodnim motivima, kao što su cveće, ptice, ili pejzaži. Takođe, odaberite slike koje se uklapaju u paletu boja koju ste izabrali za vaš prostor.

 2. Foto tapete: Odaberite tapetu sa velikim, bold uzorcima ili teksturama kako biste dodali interesantne detalje u prostoru. Takođe, možete kombinovati različite tapete za zidove kako biste dodali još više tekstura i dimenzija.

 3. Nalepnice za vrata: Dodajte malo boho stila u svoj prostor sa našim nalepnicama za vrata koje dolaze u različitim bojama i uzorcima. Možete ih koristiti na unutrašnjim vratima kako biste dodali detalj ili na spoljnim vratima kako biste dodali boju i teksturu eksterijeru vašeg doma.

 4. Kombinujte različite materijale: Koristite jastuke, tepihe i zavese sa različitim teksturama i uzorcima kako biste postigli jedinstven izgled. Birajte mekane tkanine kao što su pamuk, lan ili svila kako biste dodali toplinu prostoru.

 5. Upotrebite biljke: Biljke su ključne za boho stil uređenja enterijera. Odaberite biljke koje se uklapaju u paletu boja koju ste izabrali i razmestite ih u prostoru kako bi uneli malo prirodnog izgleda.

 6. Dodajte ručno izrađene detalje: Boemski stil naglašava individualnost i kreativnost, pa možete koristiti ručno izrađene detalje da biste dodali lični pečat vašem prostoru. To mogu biti razne dekoracije, kao što su heklani jastučići, makrame zavese ili drveni nameštaj.

Nadamo se da vam ovi saveti mogu biti od koristi za stvaranje boho stila u vašem domu pomoću naših proizvoda. Pogledajte našu ponudu štampanih slika na platnu.


ART DECO STIL

U uređenju enterijera datira između 1920. i 1930. godine, a karakteriše ga elegancija, luksuz, raskoš i modernost. Ovaj stil je izuzetno popularan i često se koristi u glamuroznim prostorima poput hotela, kazina i klubova. Ukoliko želite da svoj dom učinite glamuroznijim i elegantnijim, ART DECO STIL bi mogao biti pravi izbor za vas.

Kada je u pitanju uređenje enterijera u ART DECO STILU, koriste se tamne boje poput crne, tamnoplave, zlatne, bakarne i brončane. Geometrijski oblici i jake kontraste u kombinaciji sa luksuznim materijalima poput svile, satena i kože, takođe su karakteristični za ovaj stil. Uređenje ART DECO STILA takođe podrazumeva upotrebu simetrije i ponavljanja, a često se koriste i umetnička dela i skulpture kako bi se prostoru dala dodatna doza luksuza.

Naš web shop nudi širok izbor štampanih slika na platnu, foto tapeta i nalepnica za vrata koji vam mogu pomoći da postignete ART DECO STIL u svom domu. Predlažemo vam da odaberete štampane slike na platnu koje prikazuju geometrijske oblike i jake kontraste u tamnim bojama. Takođe, možete razmisliti o postavljanju foto tapeta koje prikazuju zlatne i srebrne šare na tamnoj pozadini. Nalepnice za vrata sa geometrijskim oblicima takođe su sjajan način da dodate ART DECO akcente u svom domu.

Za ostatak enterijera, predlažemo da koristite luksuzne materijale poput svile, satena, kože i krzna kako biste postigli raskošni i glamurozni izgled. Takođe možete razmisliti o postavljanju umetničkih dela poput skulptura i slika koje će dati dodatnu dozu luksuza i elegancije vašem prostoru. Konačno, ne zaboravite na osvetljenje – ART DECO STIL karakteriše upotreba velikih luster-a, lampi i zidnih svetiljki u modernističkom stilu.