Foto tapet Grana sa belim cvetom Tapet362

2.200,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Dimenzije tapeta ( širina x visina ):
Vrsta Tapeta
Kod proizvoda - SKU Tapet362
Na zalihama
Sve tapete radimo u dimenzijama po Vašoj želji, ukoliko Vam treba neka druga dimenzija koja nije ponuđena, možete nas kontaktirati

Opis

Foto tapet Grana sa belim cvetom

Foto tapeta koja prikazuje veliku granu koja se pruža duž celog zida sa belim cvetićima na krem pozadini stvara elegantan i miran ambijent u prostoru.

Centralni motiv, velika grana koja se proteže duž celog zida, donosi prirodnu lepotu u prostor. Grana je detaljno prikazana, sa mnogo sitnih grana i belih cvetova. Beli cvetovi na grani su delikatni i nežni, dodajući tapeti notu elegancije i svežine.

Krem pozadina je neutralna boja koja se lako uklapa sa različitim stilovima dekora. Možete je kombinovati sa tradicionalnim, modernim ili minimalističkim elementima.

Ova foto tapeta sa granom i belim cvetovima na krem pozadini čini prostor prijatnim i inspirišućim mestom. Ona unosi osećaj prirode i elegancije, dok neutralna boja pozadine dopušta da drugi dekorativni elementi prostora dolaze do izražaja.

Informacije

SKU
Tapet362
Kategorije
Proizvođač
Objašnjenje izbora dimenzija
Cena može da varira u zavisnosti od dimenzije platna (Šxv), izaberite sve zahtevane opcije da biste dobili konačnu cenu.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar