Moderne slike na platnu Apstrakcija sa zlatnim motivima ms05

3.300,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Dimenzije modernih slika (ŠxV)
Kod proizvoda - SKU ms05
Na zalihama

Opis

Moderna slika na platnu iz tri dela

Želite potpunu ugodnost u svom domu, i mesto koje će biti moderno i u isto vreme udobno.

Za sve Vam treba trud, i malo izvojenog vremena, da bi to sve izgledalo baš onako kako ste zamislili.

Da li ste zadovoljni kako Vaš enterijer izgleda, ako Vam nešto smeta, obavezno to promenite, jer sve što Vam stoji u prostoru samo zato što je to neki predmet koji ste nekada davno kupili, i koji je koštao dosta novaca, oslobodite ga se, poklonite ga nekome kome će značiti.

A vI dobro razmislite šta je to što će Vaš prostor osvežiti, promeniti ga, i učiniti još prijatnijim.

Da li razmišljate o dekoraciji, koliko Vam dekoracija znači u enterijeru, ili pak ne obraćate mnogo pažnju na to?

Naš savet Vam je da kada sve lepo sredite, postavite sve na svoje mesto, razmislite o dekoraciji koja itekako utiče na izgled prostora.

Da li su Vaši zidovi lepo ukrašeni, ako nisu, bilo bi lepo da to učinite, jer zidovi i zidna dekoracija je nešto što privlači pažnju, i veoma je bitno da budu istaknuti. A kako to postići nego nekom lepom upečatljivom slikom na platnu, po mogućnosti da bude iz delova, jer baš su to slike koje privlače pažnju.

Motiv birajte sami, a naš savet Vam je da obratite pažnju na boje jer boje igraju važnu ulogu u našim životima, u svim segmentima.

Ova slika na platnu je sa apstraktnim motivom, savršeno usklađenim bojama, sa primesama zlatne koja je postala popularna kada je uređenje entrijera u pitanju, i to u vidu nekih detalja.

U ovom našem slučaju je zlatni detalj na ovoj lepoj slici, i sigurni smo da ćete ostati primećeni od strane svakog ko poseti Vaš dom, a Vi sami ćete svakodnevno uživati u lepoti svog prostora

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar