Slike na platnu Soljica kafe Nina468_5

5.400,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Dimenzije platna (ŠxV)
Raspored delova slike
Kod proizvoda - SKU Nina468_5
Na zalihama
Sve tapete radimo u dimenzijama po Vašoj želji, ukoliko Vam treba neka druga dimenzija koja nije ponuđena, možete nas kontaktirati

Opis

Slike na platnu iz pet delova Soljica kafe

Ova slika na platnu prikazuje predivnu, rustičnu šoljicu kafe na tamnom drvenom stolu, uz nekoliko svežih zrna kafe koja su naslagana oko nje. Zrna kafe su tamna i sjajna, a šoljica kafe izgleda kao da je upravo napunjena toplom, aromatičnom kafom. U pozadini se vidi lagani zamućeni efekat koji prikazuje ostatak prostorije, a atmosfera je ugodna i ušuškana.

Ova slika sa motivom kafe može izazvati različite emocije kod različitih ljudi.

Za neke, ova slika može izazvati osećaj ugode i ušuškanosti, kao da se nalaze u toploj i prijatnoj kuhinji dok uživaju u omiljenom napitku.

Za druge, ova slika može izazvati nostalgiju ili čežnju za nekim prošlim vremenima ili trenucima provedenim sa dragim ljudima.

Za ljubitelje kafe, ova slika može izazvati osećaj zadovoljstva i uživanja u omiljenom napitku, dok za druge može biti inspiracija za istraživanje različitih vrsta kafe ili za pripremu savršenog napitka.

U suštini, ova slika na platnu sa motivom kafe može biti predivan i inspirativan dodatak bilo kojoj kuhinji, a emocije koje izaziva zavise od ličnih iskustava i ukusa svakog pojedinca.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar