Slike na platnu Zlatna palma Nina466_3

3.200,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
Dimenzije platna (ŠxV)
Raspored delova slike
Kod proizvoda - SKU Nina466_3
Na zalihama
Sve tapete radimo u dimenzijama po Vašoj želji, ukoliko Vam treba neka druga dimenzija koja nije ponuđena, možete nas kontaktirati

Opis

Slika na platnu iz tri dela Zlatna palma

Slika sa motivom zlatne palme može biti postavljena u dnevnoj, ili spavaćoj sobi, gde može poslužiti kao privlačan vizuelni fokus i stvoriti osećaj topline i tropske atmosfere.

Ako volite moderniji ili minimalistički stil, možete kombinovati sliku sa zlatnom palmom sa suptilnijim elementima dekora kako bi se stvorio elegantan kontrast.

Na primer, zlatni okviri za fotografije ili ogledala, beli jastuci ili tepisi, i drugi jednostavni elementi mogu stvoriti moderan izgled koji se lepo kombinuje sa slikom zlatne palme.

S druge strane, ako želite stvoriti rustčni boemski izgled, možete kombinovati sliku sa zlatnom palmom sa prirodnim materijalima poput drveta i kamena, te sa toplim nijansama poput zemljanih boja.

Takođe možete dodati biljke u prostoriju kako bi se naglasila tropska atmosfera koju slika zlatne palme stvara.

U svakom slučaju, slika na platnu sa motivom zlatne palme je izvrstan izbor za dodavanje malo topline i elegancije u prostoriju, bez obzira na stil dekora koji imate.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar